social media

Een sprookjeshuwelijk in
een prachtige kerk

‘Senna heeft ons super goed geholpen met de voor bereidingen voor onze toch wel overhaaste bruiloft mede dankzij haar hebben wij de dag van ons leven gehad. Waar wij nog steeds met een hele grote glimlach op terug kijken! Senna bedankt voor alles!’

Meer referenties

Cadeautip!
Bridal Emergency Kit

De Bridal Emergency Kit (XL) is de meest complete hulp kit speciaal ontwikkeld voor de bruid. De Emergency Kit (XL) bevat voor de ‘bride to be’ verschillende onmisbare elementen. Met deze hulp kit is de ‘bride to be’ goed voorbereid tijdens haar huwelijksdag en van alle gemakken voorzien!

Direct bestellen

De bruidstaart en geschiedenis

Het symbolische karakter van de bruidstaart ontstond heel vroeger bij de Romeinen. In het Romeinse Rijk braken de bruidsparen een koek door tweeën…

Meer over de bruidstaart

Style my wedding

Wij verzorgen de aankleding en creëren een onvergetelijke beleving van begin tot het eind.

Het gaat niet alleen om de keuze van een trouw- en feestlocatie. Maar door een wisselwerking van accessoires, kleur en bloemstukken en door verschillende stylingselementen op elkaar aan te laten sluiten en terug te laten komen op alle locaties. Zo ontstaat er rust en een eenheid.

‘Senna regelt het Weddings & Styling’ biedt:
● styling op maat;
● inspireerde ideeën;
● ;
● ;
● ;

Willen je meer weten?
Heb je hulp nodig bij jouw huwelijksaanzoek of wil je meer informatie, neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct 06 52 33 22 29.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Over Senna

Meer ontdekken

Wapperende trouwjurk fotoshoot onder water

Meer ontdekken