social media

Een sprookjeshuwelijk in
een prachtige kerk

‘Senna heeft ons super goed geholpen met de voor bereidingen voor onze toch wel overhaaste bruiloft mede dankzij haar hebben wij de dag van ons leven gehad. Waar wij nog steeds met een hele grote glimlach op terug kijken! Senna bedankt voor alles!’

Meer referenties

Cadeautip!
SOS Ontzorgingspakket

Wij vinden dat bruidsparen ergens op terug moeten kunnen vallen.
Daarom hebben wij met veel plezier deze handige ‘SOS overlevingspakket voor bruidsparen’ samengesteld. Het ‘SOS Overlevingspakket’ is samengesteld door en voor bruidsparen.

Webshop & verhuur

De bruidstaart en geschiedenis

Het symbolische karakter van de bruidstaart ontstond heel vroeger bij de Romeinen. In het Romeinse Rijk braken de bruidsparen een koek door tweeën…

Meer over de bruidstaart

SOS Ontzorgingspakket

Beste bruidspaar,
Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Nog even en dan is het zo ver! Wanneer de laatste voorbereidingen van jullie bruiloft zijn afgerond, zullen de zenuwen ontwaken en vlak voor en tijdens de huwelijksceremonie zal het een hoogtepunt bereiken. Dan kunnen jullie beter maar goed voorbereid zijn, maar hoe kunnen jullie je optimaal voorbereiden op jullie bruiloft?
Nou, met ‘SOS Ontzorgingspakket’ speciaal voor bruidsparen’!

Wij vinden dat bruidsparen ergens op terug moeten kunnen vallen. Daarom hebben wij met veel plezier dit handige ‘Sens Overlevingspakket voor bruidsparen’ samengesteld. Het ‘SOS Ontzorgingspakket’ is samengesteld door en voor bruidsparen.

Met het pakket’ zijn jullie goed voorbereid en van alle gemakken voorzien. Het ‘SOS Ontzorgingspakket’ is een handig tasje, gevuld met verschillende elementen. Tijdens het samenstellen hebben wij rekening gehouden met verschillende momenten. Elementen uit het pakket die voor, tijdens en na de huwelijksvoltrekking onmisbaar zijn. Zo kunnen jullie als bruidspaar met een gerust gevoel, jullie huwelijksdag tegemoet gaan.

Het belangrijkste is, dat jullie een geweldige dag beleven!

Alle elementen uit ‘SOS Ontzorgingspakket voor bruidsparen’ zijn met zorg samengesteld!

De kosten van ‘SOS Ontzorgingspakket voor bruidsparen’ bedraagt; € 69,95 exclusief verzendkosten


Direct bestellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Over Senna

Meer over Senna

Wapperende trouwjurk fotoshoot onder water

Meer over wapperende trouwjurk