social media

“Therefor what God has joined together, let no man separate”
-Matthew 19:6-

Een sprookjeshuwelijk in
een prachtige kerk

‘Senna heeft ons super goed geholpen met de voor bereidingen voor onze toch wel overhaaste bruiloft mede dankzij haar hebben wij de dag van ons leven gehad. Waar wij nog steeds met een hele grote glimlach op terug kijken! Senna bedankt voor alles!’

Meer referenties

Huwelijksbedankje voor de bruiloftsgasten!

Na een geslaagd huwelijksfeest wil je de bruiloftsgasten als dank en herinnering iets meegeven. Geef de gasten een ‘Hangover kit’ als huwelijksbedankje mee naar huis.

Direct bestellen

Trouwen in nieuwe Stijl

Trouwen doe je vanaf volgend jaar niet meer standaard in gemeenschap van goederen. Vanaf volgend jaar zal de wetwijziging van kracht zijn. Schulden en vermogen vallen vanaf volgend jaar buiten de gemeenschap. Het nieuwe trouwen!

Meer over trouwen in nieuwe stijl

Weddingplanner

‘Senna regelt het’ biedt een totaalpakket van weddingplanning tot styling. Ik bouw, samen met een netwerk van leveranciers, aan een ultieme beleving! Jullie droombruiloft wordt realiteit, een dag om nooit te vergeten; voor jullie en natuurlijk de bruiloftsgasten.

Senna regelt het Weddings & Styling biedt:  

  • stijlvolle en persoonlijke bruiloft;
  • op maat gemaakt;
  • unieke trouwlocaties;
  • bewuste beleving;
  • professionele styling;
  • aanspreekpunt voor alle leveranciers en alle gasten.

Meet & Greet 
Tijdens ons eerste gesprek ga ik in op jullie eigen wensen. Ik denk dat er al ideeën zijn; zo gaat dat. Mijn ervaring en ideeën zullen jullie motiveren om nog verder na te denken over wat wel kan, en wat niet kan. Om welke reden dan ook. Als het plaatje compleet is ga ik, als gediplomeerd weddingplanner, voor jullie aan de slag. Ik ga op zoek naar en in gesprek met de vele leveranciers in mijn netwerk. Hierbij houd ik natuurlijk rekening met jullie eisen, wensen en budget.

Wanneer ik zo ver ben dat ik een compleet beeld kan schetsen van jullie bruiloft kom ik dit bespreken. Veranderingen en nieuwe ideeën worden ingepast, en na jullie oké, ga ik aan de slag. Ik zal het centrale aanspreekpunt zijn van leveranciers. De offertes van de leveranciers worden uitonderhandeld zodat deze binnen het budget passen. Anders gaan we op zoek naar alternatieven. Uiteindelijk heb ik voor jullie een ‘script’ vanaf voorbereiding tot en met ‘the day after’

koppel-strand_new
‘Style mijn bruiloft’ voor een onvergetelijke beleving
Naast de reguliere voorbereidingen door derden, kan ‘Senna regelt het’ zelf ook voor de ‘Styling’ van de huwelijksdag zorgen.  Hiervoor ga ik dan een apart ontwerp maken. Vaak wordt dit uitbesteed. ‘Senna regelt het’ heeft ervaren dat de styling van de bruiloft de stemming en sfeer bepaalt.

Samen met mijn creatieve leveranciers beschik ik over ideeën en over de mogelijkheid om het te realiseren. De styling wordt tot in detail uitgewerkt en op jullie huwelijksdag tot in de puntjes verzorgd.

Investering
De volledige planning van een bruiloft is maatwerk. Elk bruidspaar is uniek en iedere bruiloft is weer anders. Ik werk op basis van een uurtarief van € 65,– exclusief btw.

Willen jullie meer weten?
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel Senna zelf 06 52 33 22 29.

Met liefde, zorg en passie bouw ik en mijn team aan jullie droombruiloft


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Over Senna

Meer over Senna

Wapperende trouwjurk fotoshoot onder water

Meer over wapperende trouwjurk