social media

Love one another, as I have loved you
– John 15:12 –

Een sprookjeshuwelijk in
een prachtige kerk

‘Senna heeft ons super goed geholpen met de voor bereidingen voor onze toch wel overhaaste bruiloft mede dankzij haar hebben wij de dag van ons leven gehad. Waar wij nog steeds met een hele grote glimlach op terug kijken! Senna bedankt voor alles!’

Meer referenties

Cadeautip!
Groom’s Emergency Kit

De Groom’s Emergency Kit (XL) is de meest complete hulp kit speciaal ontwikkeld voor de bruidengom. De Emergency Kit (XL) bevat voor de ‘groom to be’ verschillende onmisbare elementen. Met deze hulp kit is de bruidengom goed voorbereid tijdens zijn huwelijksdag en van alle gemakken voorzien!

Direct bestellen

Yes I Do! – Beau Monde

Senna regelt het Weddings & Styling in de Beau Monde. De 7e editie is een trouweditie met ‘Tips voor de meest bijzondere dag in je leven’

Meer over Beau Monde

‘Wil je met mij trouwen?’

Op een bijzondere manier jouw geliefde ten huwelijk te vragen?
‘Senna regelt het’ inspireert jou om het allerleukste en meest verrassende aanzoek te doen.

‘Senna regelt het’ Weddings & Styling biedt:
● huwelijksaanzoek op maat;
● inspireerde ideeën;
● netwerk van verschillende leveranciers;
● bezoeken van o.a. locatie(s)
● hulp bij de voorbereidingen van de huwelijksaanzoek;

Meet & Greet
Tijdens onze eerste ontmoeting wil ik graag heel veel van jullie weten. Ik wil weten wie jullie als koppel zijn, wat jullie dromen en passies zijn en/of wat je eigen ideeën zijn voor een aanzoek. Misschien heb je zelf al wel iets geregeld.

De Ideeëngenerator
Ik ga dan, als eigenaresse van ‘Senna regelt het’, voor jou aan de slag. Uit mijn oneindige verzameling ideeën creëer ik jou aanzoek. Bij een volgende afspraak bespreek ik mijn creatie en andere ideetjes, en, waar jij blij van wordt, ga ik uitwerken. Uiteindelijk heeft ‘Senna regelt het’, je aanzoek bijna klaar.

ceremoniemeester-bottompic_new

‘Goede voorbereiding….’
Na een laatste ‘Ja dat wil ik’ ga ik de praktische voorbereidingen treffen. Jij kan dan al je tijd besteden aan jouw liefste, en in spanning wachten tot dat jij de vraag kan stellen: ‘schat wil je met mij trouwen’?

Kosten en zo
‘Senna regelt het’ werkt op basis van een uur tarief van € 65,- exclusief btw of met een projectprijs vanaf € 450,- * exclusief btw. We zijn flexibel en kunnen aan jou wensen voldoen,
of je moet het wel heel bont maken..

Willen je meer weten?
Heb je hulp nodig bij jouw huwelijksaanzoek of wil je meer informatie, neem contact met ons op via het contactformulier of bel Senna zelf 06 52 33 22 29.

* Vraag naar de specifieke voorwaarden


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Over Senna

Meer over Senna

Wapperende trouwjurk fotoshoot onder water

Meer over wapperende trouwjurk