Onderwater fotoshoot

Onderwater fotoshoot

Voor de bruidsparen waar ik mee werk daarvoor ben ik altijd op zoek naar bijzondere en unieke leveranciers. Leveranciers die via de mail hun werk aan ons presenteren, dat is aan de orde van de dag. Zo presenteerde ook Noustha in de zomer van 2015 zichzelf en haar creaties met passie voor creatief fotograferen. Het mailtje van Noustha of eigenlijk het onderwerp wekte direct mijn interesse, het onderwerp was namelijk ‘onderwater photoshoot bruidspaar’. Een onderwater fotoshoot van bruidsparen? Wat moet ik me daar nu bij voorstellen? Nieuwsgierig klikte ik verder en kwam op haar website terecht. Na het bekijken van haar portfolio werd ik steeds enthousiaster, de fotoshoots zijn creatief, grappig, uniek, inspirerend en zo bijzonder. Deze creaties zijn ware kunstwerken. Dat ik Noustha opneem in mijn leveranciersnetwerk dat staat boven kijf en omdat ik haar zo bijzonder vind wilde ik het daar niet bij laten, dus ik dacht.. ‘Blog about it’! Tijdens onze kennismaking in Utrecht hebben we ronduit zitten kletsen. Naast de creatieve onder water fotoshoots, is Noustha ook huwelijksfotograaf en daarnaast is ze met hele leuke creatieve fotografie projectjes bezig, zoals het maken van een kinderboekje met liefelijke verhaaltjes en daarbij kunnen haar creatieve foto’s natuurlijk niet ontbreken. Ik word er zelf helemaal blij van daarom wil ik dit graag met jullie delen en stel ik jullie heel graag voor aan Noustha ik hoop dat jullie net zo enthousiast worden bij het zien van haar werk als ik:

Ik ben Noustha Koeckhoven, mijn passie is fotografie. Hiermee kan ik fantasierijke, speelse, kleurrijke beelden creëren. Ik speel graag met gewichtloosheid in mijn foto’s. Modellen zweven bij mij regelmatig door de lucht. De gewichtloosheid vind je ook terug in de onderwaterwereld, hier bij ontstaat een prachtige dromerige sfeer in de beelden. Alles en iedereen is al eens het water in geweest. Ikzelf ben gespecialiseerd in onderwaterfotografie met verschillende soorten modellen. Zowel in de Nederlandse zwembaden als in de Caribische zee.

Na een bruiloft is het eigenlijk nog niet afgelopen. Een trouwjurk wordt meestal maar één keer gedragen. Hoe leuk zou het zijn als na de wittebroodsweken de trouwjurk nog eens uit de kast wordt gehaald voor een wapperende trouwjurk fotoshoot onder water. kunstzinnig en een ware eyecatcher als herinnering dat niemand zal ontgaan.
Door de samenwerking met Senna kunnen bruidsparen deze mogelijkheid kiezen.

Ik ben gespecialiseerd in onderwaterfotografie met modellen. Zowel in de Nederlandse zwembaden als in de Caribische zee. Ik heb al vele onderwater photoshoot mogen organiseren en daarnaast ben ik ook een ervaren bruidsfotografe. Samen met een oud klasgenoot heb ik meerdere bruiloften gefotografeerd. Het lijkt me geweldig om onderwaterfotografie en bruidsfotografie te combineren, door bruidsparen onderwater te fotograferen.

Het bruidspaar kan haar voorkeuren doorgeven:
– Samen of alleen op de foto
– In de zee of in een zwembad
– In Nederland of in het buitenland
– Verschillende opties qua achtergrond
– Een visagiste met waterproof make up erbij boeken
– Prachtige wapperende stoffen of puur alleen de jurk
– Een sprookjesachtige sfeer
– Opties om extra props toe te voegen, zoals een grote namaak vis of engelenvleugels

Ik heb contact met Zwemschool Vogel in Badhoevedorp. Ze verhuren het zwembad aan mij voor een vriendschappelijk prijsje. Het water is hier ruim 30 graden waardoor de onderwater photoschoot comfortabel kan verlopen. Daarbij hebben ze een mooie egale wand waardoor er geen zwembadtegels op de foto’s staan. Natuurlijk is een andere locatie ook mogelijk. Ik ben bereid om te reizen naar het bruidspaar.

Het is ook mogelijk om een onderwater photoshoot in een prachtige heldere zee te organiseren. De onderwaterwereld geeft een extra mooie achtergrond.
Het bruidspaar zou de onderwater photoshoot kunnen plannen in combinatie met hun huwelijksreis. Of vlak na een buitenlandse bruiloft.
Ikzelf heb 2 maanden op Bonaire verbleven. Hierdoor heb ik ervaring in onderwater photoshoots in de zee, met modellen. Reizen voor een bruiloft is voor mij geen probleem. Komende maand vertrek ik naar Toscane om daar een bruiloft te fotograferen.

Meer werk van Noustha kun je bekijken op haar website

Benieuwd naar de mogelijkheden?