Dromen komen uit!

Dromen komen uit voor Cindy & Jeffrey

Ergens in Geldrop woont er een jong stel met een baby van toen nog maar 10 maanden oud. Bij de jonge vader werd er eind 2014 een hersentumor geconstateerd. Er breken roerige tijden aan. De chemokuren en de bestralingen werden gestart. Geconfronteerd met de ingrijpende wending in hun leven, met alle angsten en onzekerheden, besloot het jonge stel te gaan trouwen. De huwelijksdatum werd vastgesteld op 28 februari 2015. Via Familie en vrienden had het bruidspaar de basiselementen voor hun bruiloft geregeld. Wat ze niet verwachtte , was hulp vanuit een onverwachte hoek.

De situatie van toen nog een onbekende jonge stel uit Geldrop, kwam Ruben via via ten gehore. Ruben vond dat dit jonge gezin wel wat positieve vibes kon gebruiken. Dus Ruben dacht ‘Een droombruiloft voor dit jonge koppel met professionals uit de trouwbranche’. Positieve vibes alom…. Zo gezegd, zo gedaan!

Dromen komen uit voor C & J

Ruben benaderde een aantal van zijn contacten, waaronder Danielle van der Lee, zij is directeur van de BWPN, zij runt de branche organisatie voor de Weddingplanners in Nederland. Ook zij kent wel wat mensen en dus ook Weddingplanners uit het veld. Danielle appte Senna regelt het weddingplanner en vertelde over de situatie van dit jonge stel, over de tumor, over het kindje, dat er een bruiloft gerealiseerd moest worden, wat ze zelf al hadden geregeld en dat ze op zoek waren naar een weddingplanner. Senna regelt het weddingplanner twijfelde geen moment en benaderde op haar beurt weer verschillende leveranciers. Zo benaderde Senna regelt het, Jose van Stijlvolgroen, Jose verzorgde het bruidsboeket en de corsages. Anouk Lisman van In Style Styling zette een heel team op de styling van de kerk en de dinerlocatie. Marian van Stralend middelpunt trok alles uit de kast om de feestzaal om te toveren tot een ware sfeervolle feestlocatie. Sugarlipscakes deed ook mee, zij verzorgde de mooiste en de lekkerste weddingcake. En om er zeker van te zijn dat alle momenten op beeld en video werden vastgelegd, kreeg Ruben van Tovergoud fotografie versterking van Ringelberg fotografie. Monica en Rob verzorgde de video-opname van de kerkelijke inzegening en het ontmoetingsmoment. Met alle leveranciers was het draaiboek compleet en Senna regelt het weddingplanner zette de puntjes op de bekende ‘i’.

Styling C&J

Trost hoe de professionals werden verenigd om belangeloos een droombruiloft neer te zetten voor dit jonge gezin uit Geldrop. De bloemen, de styling, video- en fotorapportages, de planning en het draaiboek waren met liefde passie en vakmanschap verzorgd en voorbereid.

Een droombruiloft hebben ze mogen beleven… Liefde is leven, leven is beleven en beleven is herinneringen verzamelen voor later om ze dan weer opnieuw te beleven’. Hopelijk kunnen ze deze dag nog heel lang herbeleven.

Dit zijn alle leveranciers die zonder twijfel een bijdrage hebben geleverd om dit bruidspaar de dag van hun leven te bezorgen:

Ruben van Tovergoud fotografie
Danielle van der Lee van de BWPN
Senna regelt het Wedding & Event planner
Marian Krook-Lievestro van Stralend Middelpunt
Anouk Lisman van In style styling
Jose van Stijlvol groen
Monica en Rob van Essen van Van Essen videoproducties
Luc en Tammy van Sugarlipscakes
Linda Ringelberg van Ringelberg fotografie

Artikelen die werden gepubliceerd:
Op Webspiration werd er een blog over de ‘bruiloft van Cindy & Jeffrey’ gepubliceerd.
In editie 38 (sept 2015) van de Flair stond een interview van het bruidspaar waarin ze vertellen over hun situatie en hoe hun droombruiloft tot stand kwam.
Senna regelt het blogt op Veils & Bows magazine over het huwelijk van Cindy & Jeffrey,

Veel liefs,

Senna

Benieuwd naar de mogelijkheden?