Weddingplanners op Texel

Weddingplanners verwen 2-daagse op De Krim

Vanuit de Beroepsorganisatie WeddingPlanner Nederland (BWPN) worden er  jaarlijks verschillende bijeenkomsten, netwerkborrels en studiereizen georganiseerd. Dit gebeurde ook op 12 en 13 oktober! De wedding planners konden zich opgeven voor een teambuildingsuitje op Texel op De Krim. Naast teambuilding, stond  hoe kan het ook anders, trouwen op Texel centraal. Toen we ons hadden verzameld in Den Helder maakte we de oversteek naar Texel. Eenmaal op het eiland aangekomen, stond er een bus van Texeltours ons op te wachten. De bus bracht ons naar De Krim. Daar werden we ontvangen met een heerlijke lunch in ’t Paviljoen en werden verwelkomt door de directeur Iwan Groothuis van De Krim. Iwan vertelde over De Krim en over de mogelijkheden op De Krim. Aansluitend vertelde een leuke en grappige Trouwmevrouw  Harriët Bödicker over haar ervaringen en de mogelijkheden over het trouwen op het eiland Texel en verder had ze nog hele grappige anekdo. Een gezellige en een humoristische BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). De stemming zat er goed in. Wat een lol, tijdens de rondleiding op een tandem door het park De Krim en tijdens de golfclinic. Het behalen van de GVB komt vast op de bucketlist van de fanatiekelingen onder ons.

Voldaan van het diner en rozig van de Texelse zilte buitenlucht gingen we naar de familievilla’. In de Villa zaten, een schoonheidsspecialiste, een kapster en 2 masseuses op ons te wachten. Zij legde ons compleet in de watte tijdens een Sauna-beauty avond. Ieder had een eigen kamer, we hebben geslapen als roosjes in de Villa. De volgende morgen hadden we weer een leuk programma.

Na een compleet verzorgd ontbijt dat werd afgeleverd bij de Villa, zette we het programma van de 2e en laatste dag voort. In ’t Paviljoen was er zelfs een indoor bowlingbaan, dus gingen we lekker bowlen en na de Lunch gingen we Lasergamen. Als afsluiting kregen we een rondleiding op het eiland waarna we werden verrast met een compleet verzorgde high Tea. Na de High Tea kwam de weddingplanner verwen 2 daagse ten einde en werden we weer door Texeltours gedropt om weer de oversteek te maken naar het vasteland. Wat hebben we genoten!

De leveranciers die dit mede-mogelijk hebben gemaakt zijn:

Beroepsorganisatie WeddingPlanner Nederland (BWPN)
Wellness: Laura Sipsma
Kapsalon by Amber
Masseuses Texel
Texeltours
De KrimHarriët Bödicker

Benieuwd naar de mogelijkheden?